avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii

recuperare salarii
buna dimineata,
inca lucrez la mic.ro,dar sunt in perioada de preaviz.firma a intrat in insolventa,dar drepturile salariale incepand cu luna decembrie nu le.am primit.ma puteti sfatui ce se poate face in acest caz?
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
kinder_doina, utilizator
Cel mai recent răspuns: kinder_doina , utilizator 11:48, 17 Februarie 2012
Gestionarea Fondului de garantare se face de Agenţia Naţionala pentru Ocuparea Forţei de Munca, prin agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă judeţene.

Angajatorii au obligaţia de a plăti lunar o contribuţie la Fondul de garantare, în cotă de 0,25%, aplicată asupra fondului total de salarii brute lunare realizate de salariaţi.
multumesc...din nou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa,angajatii cum intra in somaj gneacsu24 gneacsu24 buna ziua,lucrez de aproape 1 an la un retailer privat,a inchis toate magazinele din tara,fara a ne informa cu noi angajatii ce se intampla,cum procedam pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti Andrei Mihai Andrei Mihai Firma la care lucram si-a inchis toate magazinele pe raza judetului,astfel ca din 7 februarie sunt in preaviz (incetarea contractului de munca din initiativa ... (vezi toată discuția)
Fond de garantare a salariilor DRAGUT123 DRAGUT123 buna ziua,sunt un fost salariat a unei firme care a intrat in insolventa si eu am o hotarire judecatoreasca executorie pt plata drepturilor salariale care nu ... (vezi toată discuția)