avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acte necesare pentru a beneficia de pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acte necesare pentru a beneficia de pensie anticipata

Buna ziua.Va rog frumos sa ma ajutati cu un formular- adeverinta vechime in munca.Trebuie sa intocmesc o asemenea adeverinta,pentru un salariat ce doreste sa se pensioneze anticipat si trebuie sa o completez cu perioada de la care nu s-au mai facut inscrieri in cartile de munca,respectiv 01.01.2011.Si,as mai vrea sa stiu daca s-a schimbat formularul de cerere(tot pentru pensie limita de varsta/anticipata/anticipat partiala), catre Casa de pensii,odata cu aparitia Legii 263/2010- Legea pensiilor;daca da si aveti un asemenea formular,va rog mult sa-mi dati si mie unul.Va multumesc.:help:
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:56, 17 Februarie 2012
Gasiti toate tipurile de formulare necesare in HG 257/2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 210 din 25 martie 2011
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala - domiciliul in baia mare maruis maruis Buna ziua. Am urmatoarea intrebare legata de Legea Pensiilor: Pentru o persona, de sex feminin, nascuta in 17 decembrie 1955 , care sunt conditiile pentru a ... (vezi toată discuția)
Model cerere pensie limita de varsta in 2016 marian19 marian19 Buna ziua, am vazut mai multe modele de cerere pentru inscrierea la pensie. As vrea sa stiu care este modelul valabil in 2016. Va rog daca puteti sa-l ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala - domiciliul in baia mare costindoru costindoru buna ziua m-am adresat casei de pensii din baia mare in legatura cu penalizarea pensiei anticipate,cu peste 2ani pana la 5 ani,si cu mai putin de 2 ani. pana ... (vezi toată discuția)