avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Model cerere pensie limita de varsta in 2016
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Model cerere pensie limita de varsta in 2016

Buna ziua, am vazut mai multe modele de cerere pentru inscrierea la pensie. As vrea sa stiu care este modelul valabil in 2016. Va rog daca puteti sa-l indicati.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: marian19 , utilizator 10:21, 20 Martie 2016
Modelul de cerere privind acordarea pensiei pentru limită de vârstă/pensiei anticipate/pensiei anticipate parţiale il gasiti in Anexa nr.6 la HG 257/2011 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice

[ link extern ]

Vedeti si
[ link extern ]

[ link extern ]

Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult!
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a beneficia de pensie anticipata Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.Va rog frumos sa ma ajutati cu un formular- adeverinta vechime in munca.Trebuie sa intocmesc o asemenea adeverinta,pentru un salariat ce doreste sa ... (vezi toată discuția)
Buna doresc si eu normele de aplicare a legi pensiilor actualizate ... negru daniel negru daniel buna doresc si eu normele de alicare a legi pensilor actualiate 2023 ma poate ajuta cinea (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate actualizata moldovanvasile moldovanvasile sa dori sa citesc/dascarc legea pensiei de invaliditate actualizata (vezi toată discuția)