avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 329b - dupa depunere am mai gasit chitante ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 329b - dupa depunere am mai gasit chitante si bonuri fiscale

Veniturile din declaratia 329 b determina cat am de plata la impozit? Daca am mai gasit chitante si bonuri fiscale cu cheltuieli deductibile dupa depunerea declaratiei 329 b mai pot sa le iau in calcul la plata impozitului? Exista probleme daca apar diferente intre cifrele din 329 b si declaratiile care se depun in mai (200, 220)? Asta in cazul in care am chitante care nu au fost luate in calcul. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 13:53, 17 Februarie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul jurnal de incasari/plati pfa anairam_unid anairam_unid Buna Ce pot inregistra in RJPI?Toate chitantele si BF ?Exista procent de deductibilitate limita ca la un SRL?Ce declaratii trebuiesc depuse pana ... (vezi toată discuția)
Pfa - contract nou - venit mai mare adina.s adina.s Buna ziua, Detin un PFA in domeniul IT si la infiintare am ales varianta norma fixa de venit, insa aceasta norma s-a modificat (s-a triplat) in decembrie ... (vezi toată discuția)
Ajutor simulare la concret al calcului taxelor la stat pentru pfa (fara tva / servicii web) an 2012-2013 romeot27 romeot27 Buna, Am un PFA deschis in luna 10.2012. Au trecut 6 luni de atunci si am facturi emise in valoare de 14000 RON. Nu sunt angajat in alta parte, deci sunt ... (vezi toată discuția)