Buna ziua.O intrebare simpla.Sunt anchetat intr-un caz.La inceput am fost achetat de un politist iar el a fost retrogradat.Acum sunt chemat la anchetator din nou ,iar spre mirarea mea,politistul anchetator este tatal unui prieten de al meu.Dar eu si baiatu lui am fost implicati intrun furt ,la care eu am fost incadrat ca si complice.Totu sa reolvat cu o amenda administrativa,dar tatal prietenului meu facea presiuni asupra mea si a unor amici ( cei care am fost implicati) sa il "scoatem"pe baiatul lui din acel furt.Noi nun am vrut ,iar in final totu sa terminat cu amenzi administrative.Toata problema e ca el acuma ne ancheteaza........este corect acest lucru,avand in vedere ca intr-un fel ar putea sa imi faca rau acuma,pe motiv ca nu l-am scos pe baiatu lui din acel dosar,cu toate ca a participat.Tin sa precizez ca tatal prietenului meu este un politist de pe vremea militiei si este foarte razbunator.El a fost coleg de birou cu primul anchetator.
Va rog mult sa ma ajutati,nu doresc sa se razbune,poate sunt ceva articole la acre pot sa fac referire la procuratura( pt ca am de gand sa fac aceasta sesizare). Va multumesc
Amenintare si abuz
FxDum
Buna seara, de ceva timp prietena mea s-a reimprietenit cu o foata colega de a ei.
Aceasta prietena nu se intelege deloc cu familia ei. Dupa ceva timp ne-a ... (vezi toată discuția)