avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare judecatoreasca

am castigat procesul cu intreprinderea unde am lucrat,iar directorul nu respecta hotararea jud.,adica reincadrarea pe postul detinut si plata unei despagubiri echivalente cu salariile indexate,majorate.........de la data concedierii pana la reintegrarea efectiva pe post,acest director trebuie reclamat la parchet,trebuie angajat un executor.......el a luat la cunostinta prin posta de intentiile mele ,adica de respectarea hotararii si tot amana aplicarea acesteia de circa 3 luni.
ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:10, 18 Februarie 2012
Solicitati sprijinul unui executor judecatoresc pentru a pune in executare acea hotarare judecatoreasca ...
De asemenea, depuneti plangere penala impotiva acestuia pentru savarsirea infractiunilor prevazute si pedepsite de art.261, 262 C.mun.
Plangerea penala se poate depune la Parchet sau la Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura dupa castigarea de catre un angajat a unui litigiu de munca? Svart Svart De scurt timp am obtinut la Curtea de Apel o hotarare irevocabila in care s-a constatat concedierea abuziva, nulitatea deciziei prin care am fost concediat ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva, recurs castigat, ce urmeaza? Adrian Lazarescu Adrian Lazarescu Buna ziua, Va rog respectuos, daca doriti sa ma ajutati cu niste lamuriri si eventual niste sfaturi referitor la urmatoarea situatie in care ma aflu: Am ... (vezi toată discuția)
Recurs la reincadrare in urma hj favorabila angajat bujor14 bujor14 Pe scurt,am fost concediat disciplinar,formal,fara pv de cercetare ,fara succesiunea corecta a actelor,am castigat reincadrarea si plata salariilor si a ... (vezi toată discuția)