avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SENTINTA CIVILA - mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SENTINTA CIVILA - mostenire

Sotiei mele i-a venit acasa o sentinta prin care este introdusa ca mostenitor intr-un proces civil,alaturi de soacra mea si sora ei,referitor la intabularea unui imobil pe care socrul meu,l-a vandut in anul 2000 unei persoane care ulterior a incheiat un contract de intretinere viagera cu o nepoata de a dansei.
Dupa cateva zile soacra mea a fost anuntata de cei de la Administratia Financiara ca are de platit ca mostenitor dupa socrul meu(care a decedat in anul 2005),impozitul pe transferul de proprietate al imobilului respectiv.Intrebarea mea este :Poate fi obligata soacra mea sa plateasca aceasta taxa ?
Cel mai recent răspuns: mmmmela , utilizator 22:30, 18 Februarie 2012
din cate stiu eu,mostenitorii inainte de noua lege, preluau si activul si pasivul mostenirii,in acest caz ,da este obligata sa plateasca dupa defunct,dar este bine sa astepta-ti si un raspuns de la cineva mai specializat,va doresc succes.
soacra d-voastra si sotia,au acceptat mostenirea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune sua geanus geanus buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: socrul meu a decedat in august 2015 in SUA. sotul a decedat in noiembrie 2015 , in ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare credit 2007 ASUL28 ASUL28 Buna ziua Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: socrii mei au primit in noiembrie 2016 de la executor judecatoresc incheiere de executare ... (vezi toată discuția)
Mostenirea bunurilor proprii fodoretelkaeva fodoretelkaeva Bună seara, am o întrebare,nelamurire. 1.Bunurile proprii şi cele personale ale soţului mort cine îl moşteneşte.? Trăieşte mama şi sora ... (vezi toată discuția)