avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... detector minciuni,cred ca sa facut abuz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

detector minciuni,cred ca sa facut abuz

am fost la detectorul de minciuni intr-o cauza penala.In biroul politistului am fost interogat ca un infractor si amennitat cu inchisoarea precum ca eu sunt faptasul inducandumi o stare de neliniste.Nu cred ca sa procedat corect eu crezand ca mi se adreseaza niste intrebari pe subiectul pe care trebuia sa il tratam.eu cred ca sa abuzat de mine .pot contesta undeva acest detector,stiind ca nu este proba in instanta dar doresc sa mi se aduca lamuriri la procedura care se aplica in aceste cazuri.
Cel mai recent răspuns: spike00spiegel , utilizator 12:41, 18 Februarie 2012
Probabil ca politistii merg si ei la bluff..o sa va zica ca ati cazut si ca sa recunoasteti, ca sa scapati si in felul asta o sa scape si ei de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire situatie fara sfarsit ! 299KA 299KA Salutare , Am si eu o problema care suna in felul urmator : Am declarat la politie un furt pe care nu l-am facut , am achitat paguba tot , acum e vorba ... (vezi toată discuția)
Tortura pe viata: acuzat de furt, fara probe pablodaniel pablodaniel exista 2 tipuri de torturi: una creata in manipularea in masa si alta savarsita sub umbrela anchetei vreau sa intreb despre cea savarsita sub umbrela unei ... (vezi toată discuția)
Furt din camera, politia suspicioasa selena_88 selena_88 As avea o intrebare la dvs. Din camera de camin i s-a furat unei colege suma de 500 de roni, a scris declaratie la politie, noie celelalte 3 colege am fost ... (vezi toată discuția)