avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventiile civile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventiile civile

Conventiile civile mai sunt valabile,atat timp cat se platesc contributiile aferente ?
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 13:18, 18 Februarie 2012
Delimitarea nu o gasiti decat prin interpretarea disozitiilor legale , precum si in doctrina de specialitate ...

In principiu, gasiti o comparaie intre conventia civila si contractul individual de munca .. despre Legalitatea şi actualitatea convenţiilor civile de prestări servicii puteti citi acceasand acest link
[ link extern ] /
Multuuuuu:bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea contractului individual de munca in conventie de prestari servicii sylvia71 sylvia71 Buna ziua, Lucrez la o asociatie de proprietari cu contract individual de munca si am dori sa schimbam in conventie de prestari servicii. As ... (vezi toată discuția)
Colaborator ca pfa p_andrada p_andrada Buna, Am si eu o intrebare pentru experti: vreau sa ma angajez la o firma. Aceasta firma imi ofera ocazia de a lucra cu carte de munca sau de a lucra cu ei ... (vezi toată discuția)
Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)