avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorþ. Documentele privind bunurile comune sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorþ. Documentele privind bunurile comune sunt reþinute de soþ

Am si eu o intrebare. Am divortat dupa 8 ani iar toate actele(documentele) care demonstreaza ca am avut bunuri in comun au ramas la fostul sot. CE POT SA FAC IN SITUATIA ASTA? (bunuri= uz casnic, bijuterii, mobila , investitie modernizare apartament-propietate sot)
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 07:28, 20 Februarie 2012
Promovati actiune de partaj,in care aratati situatia de fapt si solicitati instantei de judecata ca fostul sot sa depuna la dosarul cauzei aceste inscrisuri.
Normal ca nu o sa recunoasca ca sunt actele la el si nu are ce sa depuna. El poate sustine ca sunt la mine.Am sa deschid actiune asa dar cat trebuie sa platesc taxa de timbru daca nu stiu la ce valoare este estimata masa partajabila?? Multumesc
Faceti dv o evaluare provizorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj maia01 maia01 buna ziua. Am si eu o intrebare. cum pot introduce actiunea de partaj daca nu am nici un act doveditor (toate au ramas la sot in locuinta lui propietate ... (vezi toată discuția)
Proces partaj help raluca32 raluca32 Buna ziua. Am o problema legata de doua imobile pe care le detin impreuna cu fostul sot. Fostul sot a facut imprumut bancar pe timpul cand eram casatoriti a ... (vezi toată discuția)
Partaj Andreea17 Andreea17 Am divortat de cateva luni si doresc sa intentez actiune de partaj. Daca nu vom putea ajunge la o intelegere cum se va realiza partajul in conditiile in care ... (vezi toată discuția)