Am si eu o intrebare. Am divortat dupa 8 ani iar toate actele(documentele) care demonstreaza ca am avut bunuri in comun au ramas la fostul sot. CE POT SA FAC IN SITUATIA ASTA? (bunuri= uz casnic, bijuterii, mobila , investitie modernizare apartament-propietate sot)
Promovati actiune de partaj,in care aratati situatia de fapt si solicitati instantei de judecata ca fostul sot sa depuna la dosarul cauzei aceste inscrisuri.
Normal ca nu o sa recunoasca ca sunt actele la el si nu are ce sa depuna. El poate sustine ca sunt la mine.Am sa deschid actiune asa dar cat trebuie sa platesc taxa de timbru daca nu stiu la ce valoare este estimata masa partajabila?? Multumesc
Partaj
maia01
buna ziua. Am si eu o intrebare. cum pot introduce actiunea de partaj daca nu am nici un act doveditor (toate au ramas la sot in locuinta lui propietate ... (vezi toată discuția)
Partaj
Tdana
Bine v-am gasit, va scriu in speranta ca voi primi lamuriri in ceea ce privesc problemele acestui partaj, va multumesc.
Am fost casatorita aproape 20 de ani ... (vezi toată discuția)
Partaj
mrcryss
buna seara. sunt divortat de 3 ani si nu am facut partajul cu fosta sotie. avem un baietel impreuna si am zis sai ramana lui ce am facut impreuna dar vad ca ... (vezi toată discuția)