avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii PFA pe norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii PFA pe norma de venit

Va rugam sa ne lamuriti ce declaratii se depun pentru un PFA pe norma de venit neplatitor de TVA? Avem nevoie de registre? Va mutlumim anticipat
Cel mai recent răspuns: homereg , utilizator 15:02, 15 Martie 2012
Va rog sa cititi informatiile din cele doua articole publicate de Avocatnet

www.avocatnet.ro/content/art...

Iar aici puteti vizualiza prima emisiune televizata, marca Avocatnet, unde este abordat subiectul despre infiintarea PFA si alte subiecte legate de activitatea acestora.

Va multumesc pt raspunsul dat. Contributia la pensie este obligatorie? Daca da, pot sa platesc retroactiv?
Contributia de asigurari sociale (la pensie) este este obligatorie pentru cei ce obtin venituri peste 4 salarii medii pe economie intr-un exercitiu financiar (an calendaristic).

Nu se poate plati retroactiv.
nu mai recomandati primul link , expus aici, pt ca are articole care nu mai sunt valabile fiind modificate in cursul anului 2011....ex angajarea pe PFA , care ESTE PERMISA !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa mare problema adinozaur1 adinozaur1 Buna ziua, ma confrunt cu o mare problema, daca ma puteti ajuta va rog. Am un PFA care la toate achizitiile care le-a facut pe baza de factura a trecut ... (vezi toată discuția)
Contribuþii sociale ºi impozit în cazul traducãtorilor autorizaþi csllngy csllngy Buna ziua Am autorizatia de traducator. Am inteles ca trebuie inregistrata la finante. Impozitul se plateste in regim real. Ce se intampla cu contributiile ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii / if sau srl (platitor de tva) alexpopescu70 alexpopescu70 Buna ziua, Vreau sa infiintez un PFA / II / IF sau SRL ce va desfasura activitatea de comert mobilier copii catre persoane juridice (platitoare de ... (vezi toată discuția)