avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat

Buna- ziua!
Cumnatul meu este deplasat cu serviciul in alt judet,nu are asigurare si este internat pt 3 zile.Daca sora mea il trece ca si coasigurat , va mai plati spitalizarea ?
Ce acte sunt necesare pt a-l trece ca si coasigurat?
Va multumesc!:)
Cel mai recent răspuns: ram82 , utilizator 11:38, 19 Februarie 2012
Cumnatul meu este deplasat cu serviciul in alt judet,

Daca este angajat este si asigurat.
Din pacate nu e angajat cu acte inca lucreaza de 2 zile numai.
Daca sotia lui lucreaza... poate solicita adeverinta de servici in care se va specifica ca are calitatea de coasigurat.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasiguraþi Mimi78cc Mimi78cc Bună ziua! Sunt pentru prima dată pusă în situaţia de a încerca să ajut un frate internat la ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatii - dobandire calitate co-asigurat Marryann10 Marryann10 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: sotia mea a fost casnica toata viata. Eu sunt iesit la pensie de 10 ani. Ca bunuri avem ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa nu platesc spitalizarea? dani14 dani14 Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati intr-o problema,Luni trebuie sa ma internez in spital momentan nu mai am nici un venit am lucrat pana la data de 1 ... (vezi toată discuția)