avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cercetare pentru fracturarea unei maini
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cercetare pentru fracturarea unei maini

Buna ziua. In luna august copilulu meu a fost agresat cu un cutit ,s-a aparat ,iar in urma altercatiei agresorul i s-a fracturat mana. a doua zi s-a dus la spital ,unde a fost operat avand 5 zile de spitalizare...baiatul meu a fost chemat la politie la o luna ,a declarat cum s-a intamplat. agresorul sustine ca are 50 de zile de ingrijiri medicale. baiatul meu nu este acasa acum si este chemat la politie din nou ,dar nu se poate prezenta. ce se intampla daca nu se prezinta acum ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 11:50, 19 Februarie 2012
Dacă nu se prezintă se va putea emite mandat de aducere sau mandat de aducere cu executare efectivă.

Ţinând cont de împrejurările pe care le-aţi relatat, este extrem de important să se prezinte, preferabil asistat de un avocat, deoarece este cercetat, cel mai probabil, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, care se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

Este necesar să se probeze că fapta a fost săvârşită în stare de autoapărare, ca răspuns la atacul cu cuţitul, trebuie verificat ceacte se află la dosar, dacă există plângere prealabilă, certificat medico-legal, ce martori au fost audiaţi şi ce au declarat, ce alte mijloace de probă există.

Încă o dată, nu vă jucaţi, pentru că situaţia este destul de gravă.
este plangere penala facuta impotriva lui, i s-a luat declaratie, martorii din partea lui nu au fost chemati,iar despre certificatul medico-legal nu stiu nimic...el zice ca are...baiatul nu se afla in localitate...i prealabil baiatului meu i s-a cerut o suma de bani.el a refuzat pentru ca nu se simte vinovat....eu ce as putea face in lipsa lui..?
Trmiteţi o adresă la secţia de poliţie unde a fost citat, arătând că din motive obiective nu se poate prezenta la data respectivă.

Angajaţi un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum s-ar putea incadra fapta???? petosticky1979 petosticky1979 Buna ziua! as vrea sa stiu unde se incadreaza urmatoarea fapta: fratele meu a fost sambata seara la club in satul bunicilor nostri si un ... (vezi toată discuția)
Agresat in scara blocului in care locuieste aureliafilip aureliafilip Buna dimineata ! Aseara baiatul meu a coborat in scara blocului impreuna cu prietena lui Irina, cu care este impreuna de doua saptamani ,din intamplare a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal vs divort danasim danasim sunt casatorita de 2 ani...dar din luna MAI anul curent au inceput o serie de discutii, certuri, violenta intre mine si sotul meu. din pacate intr-una din ... (vezi toată discuția)