avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ii sau srl?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ii sau srl?

Doresc sa deschid o spalatorie auto cu cel mult 2 angajati ,poate cineva sa-mi spuna cum ar fi mai bine ii sau srl? multumesc!!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:03, 19 Februarie 2012
Dificil de raspuns. Ati urmarit emisiunea tv on-line avocatnet.ro relativ la PFA? Va amintesc ca regimul II este identic cu PFA. Avantajele si devantajele le puteti cuantifica numai dvs.
Infiintati un srl, platitor de impozit pe profit si de tva. Pentru conditii pe care trebuie sa le indepliniti privind dotarea si facilitatile spatiului, contactati directia de mediu de care apartineti de unde trebuie sa obtineti autorizatie de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie spalatorie auto razviko razviko Buna ziua, Detin un spatiu de aprox. 100mp (curte amenajata pentru spalatorie auto) + o camera 12mp (pentru biroul spalatoriei auto). As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Documentele oficiale pentru înființarea unei spălătorii auto? ds19 ds19 Buna ziua, As dori sa aflu care sunt documentele oficiale care reglementeaza infiintarea si functionarea unei spalatorii auto manuale in sectorul1 Bucuresti. (vezi toată discuția)
Deschidere firma.ce si cum? broucker broucker Buna ziua! sper ca nu va suparati daca am postat unde nu trebe.Nu ma prea pricep ne internet si nu prea am timp sa-nvat! Asa! sunt student si as vrea sa devin ... (vezi toată discuția)