avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal OUG nr. 195/2002, solutie de neincepere a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal OUG nr. 195/2002, solutie de neincepere a urmaririi penale, permis transmis statului care l-a emis - solutii?

Un permis auto emis de autoritatea altui stat a fost retinut pe motiv ca agentul constatator in urma verificarilor a constatat ca s-a produs un accident cu avarii si victime,si a fost incalcata o regula de circulatie in cazul nostru manevra de depasire,respectiv persoana careia i s-a retinut permisul nu s-a aflat la locul comiterii accidentului,S-a constituit dosar penal,eliberanduise dovada cu drept decirculatie....care a fost prelungita pana la solutia de mai sus.
nu arat motivele.....insa aceasta a prezentat Seviciului circulatie rezolutia de neincepere .....iar lucratorul ia comunicat ca prmisul ia fost transmis in statul strain.ce trebuie sa faca in aceste conditii,dovada a ramas la ea insa nu a prelungit-o....

Cel mai recent răspuns: adcisadoc , utilizator 23:01, 29 Februarie 2012
Mai mult s-a dispus suspendarea permisului printr-o adresa transmisa prin intermediul postului de politie fiind inmana fara data transmiterii postei doar o simpla adresa de suspendare.....cum pot sa atac pt ca nu exista data postei ,aceea suspendare trebuia sa fie constatata prin proces verbal,avand posibilitatea de infirmare.....permisul este transmis autoritatilor straine,credeti ca este un abuz in serviciu.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzu de a mi se elibera dovada de circulatie costel_dorofte2012 costel_dorofte2012 In luna iulie 2012 am fost implicat intr-un accident rutier din vina mea pt ca nu am acordat prioritate, in urma accidentului a rezultat ranirea usoara a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier mina2605 mina2605 Am avut un accident rutier, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni, fara nici o vatamare corporala pentru pieton si masina, trecand pe culoarea galbena a ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis napoleonul napoleonul Salut, ma lamuriti,va rog,intr-o problema. Acum 2 luni a avut loc un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unui pieton. La manevra de mers inapoi,pt ... (vezi toată discuția)