avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie auto - termenul maxim de asteptare pentru ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie auto - termenul maxim de asteptare pentru inlocuirea unei piese defecte

care este termenul maxim de imobilizare in service pentu o masina in garantie.e nevoie de inlocuit o piesa.
Cel mai recent răspuns: Stelea Catalin , Consilier juridic 18:27, 17 Mai 2012
Buna seara,

15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a masinii, daca proprietarul masinii este persoana fizica.

Daca proprietarul masinii este persoana juridica, durata este stabilita de contractul de service incheiat cu unitatea de service, ori de certificatul de service.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina noua 1000 km in service defect de fabricatie doclaro doclaro Buna ziua, Am cumparat o masina noua si la 1000 km mi-a aparut cheia de service cu avarie sist de franare in bord si alti martori am tras pe dreapta am ... (vezi toată discuția)
Termen legal: garantie/inapoiere produs pentru o piesa neacoperita de garantie?? denisgabriel5 denisgabriel5 Se da urmatorul paragraf din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr 174/2008: \"Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Termen de reparatie a produsului roxxy_daniela roxxy_daniela buna seara, am si eu o intrebare legata de termenul maxim de reparatie al unui produs, mai exact un televizor(care mai este in garantie) pe care l-am dus la ... (vezi toată discuția)