avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se plateste pensia alimentara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se plateste pensia alimentara?

Imi poate spune cineva cum pot ca banii ce reprezinta pensia alimentara sa ii pot trimite personal, fara a fi nevoie sa mi se faca oprire pe salariu de catre institutia la care lucrez?
Cel mai recent răspuns: SANDRA35 , utilizator 23:51, 22 Septembrie 2005
Cum se poate face acest lucru?
Pensia alimentara o puteti trimite lunar fostei sotii prin mandat postal.

daca sentinta a fost comunicata locului de munca si se retine din salariu cam greu sa se accepte o alta modalitate de plata mai putin sigura decat aceasta
>
nu se poate face acest lucru
SIMPLU:II TRIMITI PRIN MANDAT POSTAL IN FIECARE LUNA.AI GRIJA DOAR CA LA FIECARE MARIRE A SALARIULUI TAU SAU IN CAZUL IN CARE DOAMNE FERESTE! AI RAMAS FARA SERVICI SA FIE EGALA CU 1/4 DIN SALARIUL MINIM PE ECONOMIE .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea judecatoreasca aplicata dupa bunul plac al fiecaruia??? anniela anniela Buna ziua! In cazul in care exista o sentinta judecatoreasca care obliga un individ sa plateasca pensie alimentara, hotarare transmisa de instanta la locul de ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara ela_mia07 ela_mia07 Buna ziua!Am o fata de 14 ani care pana acum a primit pensie alimentara,dar de 1 luna nu am mai primit aceasta pensie si as dori sa stiu ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)