avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare

Buna seara,
am cumparat in 2002 o casa cu teren,acum o vand iar cei ce cumpara iau umprumut de la banca care le cere titlul nostru de proprietate.Noi nu avem asa ceva am facut sapaturi si am scos un titlu de mostenire din 1932 al primilor proprietari dupa care s-a facut un partaj voluntar(am act original) ,unul dintre copii a vandut cu contract de vanzare cumparare si pe urma am cumparat noi in 2002.De ce-mi cere titlu de proprietate,am act de vanzare cumparare,am cadastru,am intabulare,am toate actele mai putin titlu de proprietate.Mi se pare aberant adica nu sunt proprietar.Astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: corneliaaa , utilizator 21:12, 19 Februarie 2012
Daca aveti contract de vanzare cumparare care intruneste conditiile legale de forma, adica este autentic acela este titlu dvs de proprietate. Cu atat mai mult ca aveti intabulata proprietatea.
va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate si ordinul prefectului corneliaaa corneliaaa Buna ziua,am cumparat o casa+ teren in 2002 cu contract de vanzare cumparare (am cadastru,intabulare,carte funciara tot)acum vreau sa vand ,cel care cumpara ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate MihaiG. MihaiG. buna seara ...ma numesc mihai sunt stabilit in Italia de 9 ani .. acum cateva zile sa ivit o problema in legatura cu un teren pe care 5 luni in urma l am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare teren intavilan. Adrian46 Adrian46 Buna ziua, Vreau sa stiu si eu ce acte am nevoie pentru vanzarea unui teren intravilan. Terenul este al parintilor mei, iar ei au titlul de proprietate.M-am ... (vezi toată discuția)