avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... venituri neimpozabile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

venituri neimpozabile

Unei persoane fizice i s-a construit un spatiu de catre o firma. Acum nu are bani sa plateasca o diferenta de bani. Doreste sa lase spatiul in folosinta firmei o perioada de timp si astfe incat sa i se diminueze datoria. Care este modalitatea si forma legala a.i. persoana fizica sa nu datoreze impozit pe venituri din chirii pentru acea perioada???

Alte discuții în legătură

Buna seara, pot achita un rca cu cardul firmei (srl), daca am ... mariustz mariustz Buna seara, Pot achita un RCA cu cardul firmei (SRL), daca am contract de comodat intre mine si firma pentru folosinta autovehiculului? Factura si ... (vezi toată discuția)
Dețin un spațiu pe care doresc să-l dau cu contract de comodat firmei mele, care are alt administrator, pentru subînchiriere. e legal? avisdevara avisdevara Buna ziua Eu , persoana fizica detin un spatiu pe care doresc sa il dau prin comodat firmei mele cu alt administrator sa il subanchirieze mai departe celor ... (vezi toată discuția)
Litigiu asociatie de locatari vs srl Traznet23 Traznet23 Buna seara, Am o problema si nu stiu ce sa mai fac. Sunt reprezentatul unei firme de telecomunicatii \\"de cartier\\" ( furnizam servicii de internet si ... (vezi toată discuția)