avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am PFA, cum pot beneficia de indemnizatie pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am PFA, cum pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?

buna ziua,am infiintat pfa pt comert,pt a beneficia de indemnizatie crestere copil este obligatoriu sa platesc la sanatate si pensii?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ancatataru , utilizator 13:02, 20 Februarie 2012
1. Indemnizatia pentru CCC nu este conditionata de plata contributiilor ci numai de obtinerea de venituri profesionale impozabile (venituri din salarii, din activitati independente sau agricole).
2. Cititi OUG 111/2010 si Normele de aplicare a ei.
multumesc!dar k sa radiez activitatea pfa in momentul intrarii in concediu de crestere copil voi fi conditionata de aceste plati la pensii si sanatate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asigurare sociala si ccc didadidi86 didadidi86 buna ziua! din aprilie 2009 platesc la casa de pensii gorj 220ron/luna (2009-20010 am platit 100/luna) . As vrea sa stiu daca am dreptul la maternitate, dak ... (vezi toată discuția)
Contributii fiscale pt pfa pt a beneficia de indemnizatie crestere copil adn11 adn11 Am infiintat o pfa in aprilie 2011.De atunci am si contract cu casa de sanatate pt care platesc contributia trimestrial si contract individual cu casa de ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa beneficiez de indemnizatia de crestere copil? cez177 cez177 Buna ziua! Am si eu o intrebare la calcularea indemnizatie de crestere de copil se iau in calcul veniturile pe ultimele 12 luni lucrate. Problema mea este ... (vezi toată discuția)