avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nota de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nota de lichidare

Lucrez la o institutie publica incadrat la achizitii publice si am jumatate de norma si la magazia unitatii. De curand directorul si-a dat demisia si are in inventar un telefon. Cei care ii fac fisa de lichidare mi-au pus sub nas un referat prin care imi cer ca eu sa fac lichidarea pe administrativ unde eu am un sef birou.
Cine trebuie sa semneze pentru acea fisa de lichidare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 21 Februarie 2012
Domnule Dragnea!!! Va rog sa solicitati compartimentului juridic si resurse umane care este baza legala a FISEI DE LICHIDARE??? am sa va spun ca nu va pot da asa ceva. Practica spune ca in majoritatea cazurilor la incetarea c.i.m. se prevede un articol referitor la eventualele datorii neachitate ale angajatului fata de angajator. In acest fel, angajatul demisionar a luat la cunostinta eventuala datorie fata de firma. daca este de acord cu ea, acea decizie e un act valabil si doveditor in instanta, iar daca nu recunoaste va contesta cele prevazute in decizie. SUCCES!!! Da, inca o data Fisa de lichidare e un act a carui baza legala nu o veti gasi in dreptul pozitiv!!!SUCCES!
asta este si in contractul idividual de munca la functionarii publici???
Functionarii publici nu au c.i.m., ci raport de serviciu .... nici pentru functionarii publici nu exista un act normativa care sa reglementeze fisa sau nota de lichidare ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat care preia responsabilitati noi gabrielapopescu gabrielapopescu Buna ziua, Un angajat din compartimentul marketing va prelua responsabilitatile de contabilitate primara si de achizitii dar fara modificarea functiei. ... (vezi toată discuția)
Lichidare oligatorie? ContSters126274 ContSters126274 Buna ziua, am si eu doua intrebari si rog putin ajutor; Mi-am dat demisia si am respectat perioada de preaviz, in cazul in care nu am avut gestiune sau ceva ... (vezi toată discuția)
Doua norme pe un salariu la institutia publica cu invocarea oug 34 stelianarotaru stelianarotaru Un salariat incadrat cu CIM pe durata nedeterminata, economist in cadrul compartimentului de personal, primeste Decizie sa preia toate atributiile unui post ... (vezi toată discuția)