avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pagubitii platesc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pagubitii platesc

nemultumiti de solutia data de judecatorie ,in cautarea dreptatii am facut cerere de stamutare ,insa intre timp s-a stabilit recursul la curtea de apel .Desi cererea de stramutare a fost respinsa suntem obligati ca parinti ai victimei sa platim cheltuieli judiciare catre stat de cate 200 de lei de fiecare desi este o singura cerere .Oare este posibil sa platim tot noi parintii copilulul ucis de un cretin ?
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 19:46, 20 Februarie 2012
nu stiti ca traim in Romania....ma intreb daca erau ei in suferinta dumneavoastra,
nu este normal sa platiti pentru vinovatia altora dar daca v-au respins cererea trebuie sa platiti din nefericire.Cine a facut recurs la Curtea de Apel.?
ce condamnare a primit vinovatul?
De curiozitate in ce localitate se intampla toate acestea?
Daca aveti probe utile si concludente care probeaza vinovatia, puteti face plangere la CEDO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat la cedo darisdinu darisdinu vreau sa imi angajez un avocat la cedo pentru un caz penal . am fost condamnat la 3 ani inchisoarepentru un furt fara sa fiu vinovat cu nimic ,de judecatoria ... (vezi toată discuția)
Cum se ataca o decizie definitiva a curtii de apel? altul altul Buna ziua! As vrea si eu o opinie calificata si obiectiva in o problema penala. Care e urmatorul pas in situatia in care s-a facut recurs la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Stramutare dosar biancaiannys biancaiannys din cauza mai multor vicii de procedura am dori stramutarea dosarului,intrebarea este se poate stramuta daca hotararea este definitiva si irevocabila?daca se ... (vezi toată discuția)