avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de intretinere

buna seara nu va suparati daca stie ciniva sa raspunda va rog frumos : este o casa si trei frati care fiecare are cate 33,33% din ea dupa succesiune.unul dintre frati plateste intretinerea iar ceilalti doi nu platesc . cei doi isi pot pierde dreptul de proprietate sa u toti o sa-i piarda dreptul de proprietate.
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: not4u , utilizator 19:00, 20 Februarie 2012
Drepturile si obligatiile pana la iesirea din idiviziune sunt solidare. Cel ce plateste poate avea regres impotriva celorlati doi frati.#-o
Privind dreptul de proprietate (mostenitor) pentru ce ati aratat Dv. nu se poate pierde, doar printr-o executare silita pentru o creanta "lichida, exicibila si certa".:((
pai daca eu platesc intretinerea doar 33,33% atunci ceilalti 66,66% care nu o sa fie achitati nu o sa reprezinte o creanta si administratia blocului respectiv va fi obligata sa ii dea in judecata sau sa ne dea in judecata ca sa recupereze sumele restante si atunci eu intreb judecatorul sa presupunem ca va solicita executarea silita a casei respective si va pierde toata lumea (inclusiv eu care platesc) nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate pe cote parti. reguli privind plata impozitului si vanzarea cris_89 cris_89 In urma succesiunii facute in urma decesului bunicului, mama mea a mostenit o jumatate dintr-o proprietate (casa parinteasca) iar cealalta parte a fost ... (vezi toată discuția)
Pierdere apartament-restante intretinere julyet julyet Buna ziua, Fratele meu,plecat in Australia din anii 90\' are in proprietate un apartament (impreuna cu sotia).A lasat sa stea in el 2 verisoare ,cu chirie ... (vezi toată discuția)
Executare silita cico2cico cico2cico Bună ziua. Soția mea deține un apartament în coproprietate cu fratele sora și tatăl ei. A devenit coproprietar în urma succesiunii după decesul ... (vezi toată discuția)