avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Activitate secundara: administrare imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Activitate secundara: administrare imobil

Buna seara
v-as ruga sa-mi spuneti daca am o firma cu activitate principala agentie imobiliara si mi-am autorizat la registru comertului administrarea de imobile ca si activitate secundara pot functiona?
Cel mai recent răspuns: Risquda , utilizator 10:27, 24 Februarie 2012
Da, sigur. Aveti acest obiect de activitate si puteti functiona.
va multumesc
Nu puteti. Cf.art.35 alin 1 din Legea 230/2007 trebuie sa aveti ca obiect de activitate numai domeniul asociaţiilor de proprietari sau sa aveti ca activitate principală administrarea imobilelor pe bază de tarife sau contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen stefutza3 stefutza3 Ma intereseaza si pe mine care este noul cod caen al asociatiilor de proprietari. stiu ca pana acu era 9133-alte activitati asociative. (vezi toată discuția)
Infiintare firma administrare imobile iapost iapost Buna ziua, as dori sa infiintez o firma de administrare imobile. Conform Legii 230/2007, Art. 35. - (1) Pentru activitatea de administrare care include ... (vezi toată discuția)
Autorizare firme administrare imobile alexandru777 alexandru777 Va rog sa-mi spuneti cine da autorizatia de functionare a unei persoane juridice care are obiect unic sau principal de activitate administrarea imobilelor? ... (vezi toată discuția)