buna seara! va rog sa ma lamuriti caci eu nu inteleg mare lucru. nepoata mea a divortat, insa abia dupa 1 an de la divort a deschis partaj, asta pt. ca fostul sot mereu suna si cerea bani.nepoata mea a cumparat inainte de casatorie o camera la camin. dupa casatorie a vandut camera ,a mai primit niste bani de la sora ei si a platit avansul pt. un credit la un apartament. dupa cinci ani a intervenit divortul. in decursul casatoriei o perioada de 2 ani sotul nu a avut servici, iar cand a avut cu banii din salar isi platea datoriile facute la diverse persoane sau case de imprumut, iar nepoata din salarul ei , ajutata si de sora sa platea ratele la casa. pt. toate acestea detine acte si extrase de cont prin care sora ii trimitea bani. nemultumirea este ca s-a pronuntat partajul si cu toate actele depuse la dosar , sotului ii revine o cota de 35 % . adica ea nu a terminat de platit apartamentul, plateste in continuare rata la banca, plus ca intre timp i-a dat fostului si suma de 3000 ron.( are act). va rog mult daca ma puteti lamuri cat de cat. va multumesc.