avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

buna seara! va rog sa ma lamuriti caci eu nu inteleg mare lucru. nepoata mea a divortat, insa abia dupa 1 an de la divort a deschis partaj, asta pt. ca fostul sot mereu suna si cerea bani.nepoata mea a cumparat inainte de casatorie o camera la camin. dupa casatorie a vandut camera ,a mai primit niste bani de la sora ei si a platit avansul pt. un credit la un apartament. dupa cinci ani a intervenit divortul. in decursul casatoriei o perioada de 2 ani sotul nu a avut servici, iar cand a avut cu banii din salar isi platea datoriile facute la diverse persoane sau case de imprumut, iar nepoata din salarul ei , ajutata si de sora sa platea ratele la casa. pt. toate acestea detine acte si extrase de cont prin care sora ii trimitea bani. nemultumirea este ca s-a pronuntat partajul si cu toate actele depuse la dosar , sotului ii revine o cota de 35 % . adica ea nu a terminat de platit apartamentul, plateste in continuare rata la banca, plus ca intre timp i-a dat fostului si suma de 3000 ron.( are act). va rog mult daca ma puteti lamuri cat de cat. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:26, 21 Februarie 2012
Nu aveti ce face decat sa atacati hotararea daca mai sunteti in termen, eventual cu ajutorul unui avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj apartament achizitionat cu programul prima casa marcelutza marcelutza Buna ziua,am nevoie de un sfat,va rog.! Dupa divortul amiabil de acum un an finalizat la notar,nepoata mea a ramas in apart. cu fetita!.Apart. e cumparat cu ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar bunuri imobile sadcorason sadcorason Buna ziua!Sora mea se afla in situatia urmatoare.Sora mea si sotul acesteia au vandut un apartament cu 4 camere si au cumparat 2 apartamente cu 2 camere,unul ... (vezi toată discuția)
Dovada partaj succesoral prislop prislop Va rog sa ma iertati ca insist pe aceeasi tema,dar am nevoie urgent de un raspuns. Concret: In anul 1981,am achizitionat de la ICVL,un apartament cu trei ... (vezi toată discuția)