avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Preluare pamant FARA ACTE in Bucovina.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Preluare pamant FARA ACTE in Bucovina.

Buna ziua. Imi cer scuze ca sunt insistent dar cu cat citesc mai mult, cu atat inteleg mai putin. Primaria afirma ca pamantul parintilor a fost luat de STATUL ROMAN. Din cele invatate, stiu ca statul roman este o entitate organizata si birocratica. Primaria arunca vina pe STATUL ROMAN care a preluat pamantul fara acte, in baza unor legi comuniste, necunoscute ei. (posed documente.) Cine este STATUL ROMAN? Exista arhive ale STATULUI ROMAN? Pe unde am cautat nu am gasit nici un document de preluare a pamantului.
Problema nr. 2.- Daca pamantul a fost preluat de STATUL ROMAN, cum a ajuns in posesia primariei? Fara nici un document? Chiar este posibil sa nu existe nici un document de preluare, de transfer a propietatii, de dare in administrare?
Chiar nimic, nimic? De unde se poate scoate "istoricul de rol fiscal" ?. Scuzati-ma de insistenta. Mosu Campan.
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2008
Mosu Campan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mosu Campan , utilizator 18:09, 12 Noiembrie 2008
Buna Seara. Constat ca este o mare problema cu STATUL ROMAN. Am indraznit sa pun o intrebare si nimeni nu imi raspunde. Nu stiu ce sa mai cred. Oare problema este asa de abstracta sau STATUL ROMAN este atat de puternic. Am aflat ca pamantul, intr-o zona necolectivizata a fost luat de STATUL ROMAN. Singura intrebare la care am mai ramas: Cine este STSTUL ROMAN ? Unde gasesc pe reprezentantul sau, are arhive, are domiciliu.
Pe zi ce trece cred ca se da nimai vina pe STATUL ROMAN, si ca au fost interese personale, nu ale STATULUI.. Va rog dati-mi un raspuns competent. Multumesc. Mosu Campan.
Statul Roman santem noi toti " de la al cu tita-n gura pin la al cu barba sura" . Reprezentantul Statului este Ministerul de Finante cu "domiciliul " pe Strada Apolodor nr. 17, sector 5, cod 050741, Bucureşti . Si mai are si arhive. Statul Roman incepand de la 1864 incoace joaca ping-pong cu pamantul avand drept partener poporul .
Buna seara. Multumesc mult pentru informatie. Mi-ati dat un fir si am tras de el. Acum pot da si eu o informatie utila pentru cei in situatie asemanatoare cu a mea. Ministerul Economiei si Finantelor tel. centrala 021.319.97.59. interior 1470. Directia de reglementare a activelor statului. Inca o data multumesc. Mosu Campan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare abuziva teren in bucovina Mosu Campan Mosu Campan Am mostenit pamant in Bucovina. Familia mea a lipsit din localitate aproape 25 de ani. In 1991(dupa aparitia legii 18/1991 am revenit sa vad ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Conversia cf din format hartie in format electronic dariad dariad Ma intereseaza cand a inceput practic aceasta conversie. Ma confrunt cu o mare problema: In 1992 am obtinut mai multe extrase CF de la fostul Notariat de ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa 30 de ani de la divort oany oany As avea nevoie de unele lamuriri in ceea ce priveste situatia destul de complicata in care se afla mama mea: ea a divortat de primul sot in urma cu ... (vezi toată discuția)