avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... va rog sa-mi raspudeti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

va rog sa-mi raspudeti

Sunt in preaviz dat de angazator , pot sa-mi dau demisia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 10 Noiembrie 2008
Daca sunteti in preavizul dat de angajator atunci inseamna ca baneficiati de un salar lunar in plus si de 4 ore de lucru pe luna ( ore care le puteti cumula si sa lucrati 10 zile cu 8 ore, bineinteles cu acordul angajatorului) ..... Atunci de ce vreti sa va dati demisia??
In cazul in care ati gasit un alt loc de munca si trebuie sa va prezentati acolo, puteti renunta la dreptul de preaviz.
bz13mig:
De ce postati de trei ori aceeasi intrebare? Vedeti raspunsurile la toate postarile si decideti!
bz13mig a scris:

Sunt in preaviz dat de angazator , pot sa-mi dau demisia?

Preaviz pentru concediere , banuiesc ...:hm:
Si daca va dati demisia angajatorul are posibilitatea de a va acorda sau nu preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala cf art 65-67 din legea 53/2003 - pot sa plec la alt loc de munca inainte de expirarea termenului de preaviz? catacristi catacristi AM PRIMIT DECIZIA DE CONCEDIERE, CU PREAVIZUL DE 20 DE ZILE LUCRATOARE, ASA CUM ESTE PREVAZUT IN CODUL MUNCII. MI-AM GASIT SI UN ALT LOC DE MUNCA, UNDE AR AVEA ... (vezi toată discuția)
Preaviz 15 zile 4h/zi sau 7 zile 8h/zi? am auzit ca exista aceasta posibilitate poti baga preavizul si sa lucrezi 15 zile 4 h pe zi sau 7 zile cu norma intreaga! este adevarat acest lucru? exista ... (vezi toată discuția)
Neacordare preaviz Lipi Lipi In CCM incheiat la nivel de unitate exista o prevedere conform careia, in cazul unei concedieri individuale pentru motive care NU tin de persoana salariatului, ... (vezi toată discuția)