avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie

Stimulentul de insertie este de 500 de ron/pe luna cu tot cu alocatia copilului 200 ron?S-au 500 ron plus alocatia 200 ron??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 01:04, 21 Februarie 2012
Stimulentul de insertie este de 500 de lei, iar alocatia se acorda separat si este in cuantum de 200 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie florinape florinape buna seara as dori sa.mi spuneti daca se poate eu am fost reprimita in campul muncii inainte ca fetita mea sa implineasca varsta de un an de zile am optat ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru crestere copil irumes irumes In cazul meu este vorba despre faptul ca urmeaza sa nasc in luna martie 2016. Nu am desfasurat activitati care sa genereze venituri pe baza de cim in ultimele ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre indemnizatia pentru ccc si stimulentul de insertie? iulia.balan iulia.balan Buna ziua! Poate sotul meu sa depuna acte pentru stimulent de insertie,am citit partial legea dar nu sunt sigura dada am inteles bine? Stimulentul de insertie ... (vezi toată discuția)