avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Actiunea avand ca obiect recuperarea taxei auto ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Actiunea avand ca obiect recuperarea taxei auto trebuie timbrata?

buna ziua,
as vrea sa stiu daca o actiune in contencios administrativ trebuie timbrata pentru ca am inteles ca nu trebuie,iar daca trebuie cat ar fi suma sau cat la suta?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 23:17, 21 Februarie 2012
daca e vorba de taxa auto , oug 50 este abrogata de legea 9/2012 si nu mai exista la momentul actual taxa de poluare..
Actiune in contencios pentru anularea deciziei de calcul, 39 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru contencios administrativ Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Imi puteti spune va rog frumos daca actiunea in contencios administrativ de restituire a taxei de poluare se taxeaza cu 39 lei? In concret este ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de poluare: pentru mai multe masini ale aceleiasi societati nyusziful nyusziful Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: se poate solicita prin aceeasi actiune in contencios administrativ restitirea taxei de poluare achitate pentru 17 ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru in contencios administrativ mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Vreau sa introduc o actiune in Tribunal la contencios si am vazut in legea 554/2004 ca trebuie sa platesc taxa de timbru. Imi poate spune cineva ... (vezi toată discuția)