avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... restituire taxa de poluare: pentru mai multe masini ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

restituire taxa de poluare: pentru mai multe masini ale aceleiasi societati

Buna ziua.
Am urmatoarea intrebare: se poate solicita prin aceeasi actiune in contencios administrativ restitirea taxei de poluare achitate pentru 17 autovehicule achizitionate de societatea noastra? Sau avem nevoie de actiuni separate?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nyusziful , utilizator 18:50, 17 Octombrie 2012
Exista identitate de reclamant, parat, chemat in garantie, cauza juridica ... asa ca nu vad de ce n-ar trebui introdusa o singura cerere insa prin aceasta cerere nu se poate evita plala a 17x 39 lei pentru ca vor fi 17 capete de cerere, cate unul pentru fiecare autovehicul si fiecare din ele va fi timbrat cu 39 de lei.
aceeasi opinie o sustin si eu; chiar daca faceti o singura cerere, pentru fiecare autovehicul trebuie sa platiti taxa de 39 lei si cate 0.30 timbru judiciar; aveti grija sa fie suficient de clar formulata actiunea, sa precizati clar autovehiculul, ce taxa s-a platit pt acesta si in baza a ce decizie si respectiv chitanta ati platit.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

actiune pentru restituire taxa poluare abby abby Am solicitat AFP restituirea taxei auto platita in decembrie 2010. Raspuns negativ . Am o nelamurire .Acum la instanta ce trebuie sa cer ?Cate capete de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata 119/2007 fany22 fany22 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, cum se timbreaza o actiune pe oug 119/2007? 39 lei + 0,30 lei? fiindca le-am timbrat pe toate asa, si unele se admit, ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru aandrra aandrra trebuie platita o taxa de timbru pentru a recupera taxa de poluare? daca e in contencios administrativ? (vezi toată discuția)