avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot face? Mi s-a spus sa nu mai vin la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot face? Mi s-a spus sa nu mai vin la munca

Buna ziua,
Sunt un angajat al LIDL .Problema mea este urmatoarea:am fost in medical 8 zile , iar dupa ce m-am dus la locul de munca sefa mea mi-a dat liber pana la terminarea contractului asta insemnand inca 9 zile libere consecutiv ,spunandu-mi ca nu mai are nevoie de serviciile mele doarece are destui angajati.Eu nu am ore suplimentare.
Ce pot face eu in acest caz???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 21 Februarie 2012
Buna dimineata !
In conditiile date , ar trebui sa aveti o discutie cu factorii de decizie din unitate si , raportat la rezultatul acesteia , sa procedati in consecinta .
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
Adrian Marin, Consilier juridic
Mergeti napoi la servicu si vedeti despre ce este vorba, ca sa nu fiti pontat absent nemotivat ...din ce am inteles ar fi vorba despre un c.i.m. incheiat pe durata determinata, care ai inceta dupa 9 zile ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz fch fch Buna, Sunt sub un contract pe perioada determinata si as dori sa imi bag lichidarea la zi dar am inteles ca nu se poate doar dupa cele 20 de zile de preaviz, ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu mi-a comunicat repartizarea lunara si m-a lasat cu zile nemotivate marianaflor65 marianaflor65 buna ziua, mi-ati putea spune, va rog, ce pot face in conditiile in care in timp ce eram in concediu medical am ... (vezi toată discuția)
Insarcinata dar primesc doar 80 % din salariul net cuvenit popoviciu13 popoviciu13 Buna, sunt insarcinata de 2 luni. de cand am anuntat nu mai primesc salariul net cuvenit, ci doar 80 % .Se lucreaza doar cateva zile pe luna si asta de cateva ... (vezi toată discuția)