avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare pe post de economist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare pe post de economist

Absolventul de Studii Economice -sistem Bologna- specializarea Marketing,ciclul I poate fi angajat pe post de economist?
freeelis a scris:

Ce specializare avea pe diploma de licenta si ce facultate a terminat ?


Istorie...studii de lunga durata - Universitatea Bucuresti. A fost profesor, a facut reconversia si a iesit din sistemul educational incadrandu'se intr'o institutie publica.
Pentru a ocupa un post de economist ar trebui sa aiba studii superioare economice ...
freeelis a scris:

Pentru a ocupa un post de economist ar trebui sa aiba studii superioare economice ...


Reconversia nu'i ofera acelasi statut?
Eu stiu ca prin reconversie , in urma absolvirii unor cursuri postuniversitare de specializare,profesorii practic capata doar o noua specializare,dar pregatirea de baza nu se schimba,adica daca este licentiat in istorie si face reconversie pe specialitatea economie,asta nu echivaleaza cu faptul de a deveni economist,ci ca profesor va putea preda pe langa istorie si economie.
Deci,daca la acest tip de reconversie va referiti,aceasta nu-i modifica pregatirea superioara de baza,adica cea de istoric,cu cea de economist,care necesita absolvirea de st. superioare economice,ci doar ii ofera o noua specializare ,dar tot pt. domeniul educational.
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)
Încadrarea conform prevederilor art.4 (d) ºi art. ii din legea nr.387/2009 ionela adriana ionela adriana Sunt cadru didactic, educatoare-educator la o şcoală specială, iar momentan sunt încadrată institutor I. Sunt absolventă a Colegiului Universitar, ... (vezi toată discuția)