avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intampinare pentru plangere penala????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intampinare pentru plangere penala????

Buna ziua,
Dupa ce am fost dat in judecata si am castigat procesul la judecatorie, reclamantul a cerut sa fie judecat si la parchet, am castigat si acolo, acum m-am pomenit cu plangere penala impotriva atat a rezolutiei Judecatoriei cat si a Parchetului.La prima citatie m-am prezentat personal, am cerut o amanare pentru a-mi angaja un avocat, dar neavand posibilitati financiare, va intreb, care este modalitatea de a face intampinare , nefiind de acord cu continuarea procesului.
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:01, 21 Februarie 2012
Nu intampinare trebuie sa formulati. Fiind in penal, nu exista institutia intampinarii ca act procedural. Daca vreti sa va aparati impotriva acelei plangeri penale, puteti redacta in scris, un memoriu sau note de sedinta prin care sa cereti respingerea plangerii si sa expuneti motivele.
Da,ese vorba de concluzii scrise si nu de intampinare.
Trebuie insa sa aveti mare grija referitor la ceea ce veti scrie.
reclamantul a cerut sa fie judecat si la parchet, am castigat si acolo

Cum adica ati fost judecat la parchet si ati castigat? Parchetul nu este instanta sa judece, acesta efectueaza urmarirea penala in dosarele penale, atat.

In rest v-au lamurit colegii cu privire la inexistenta intampinarii in procesul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare proces penal tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti daca fiind faptuitor intr-un dosar penal( plangere impotriva rezolutiei procurorului de neincepere a urmaririi penale) trebuie ... (vezi toată discuția)
Intampinare recurs penal isoldacleo isoldacleo Buna ziua.Sunt citata in calitate de intimat intr-un proces recurs -plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in ... (vezi toată discuția)
Cedo mioara2012 mioara2012 Buna ziua! O informatie, va rog: m facut o plangere impotriva unei persoane care mi-a furat autoturismul, acte constitutive, documente contabile..., cei de ... (vezi toată discuția)