avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul minim garantat in plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul minim garantat in plata

daca o persoana este incadrata cu salariul min. pe economie si lucreaza programul intreg intr-o luna este legal sa fie platita sub nivelul legal minim daca nu si-a facut norma?
daca ma angajez cu jumatate de norma mai primesc somaj, avand in vedere ca salariu in acest caz este mai mic decat indemnizatie de somaj?

daca ma angajez cu jumatate de norma mai primesc somaj, avand in vedere ca salariu in acest caz este mai mic decat indemnizatie de somaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim garantat in plata anonim anonim daca o persoana este incadrata cu salariul min. pe economie si lucreaza programul intreg intr-o luna este legal sa fie platita sub nivelul legal minim daca nu ... (vezi toată discuția)
Angajat cu norma byanna byanna Buna ziua, am si eu o intrebare: daca lucrez intr-o institutie si am o norma de facut,in cazul in care nu indeplinesc norma respectiva, angajatorul imi poate ... (vezi toată discuția)
Concediere fara motiv adelahlm adelahlm Buna ziua Sotul meu lucreaza intr-un restaurant de aproximativ 4 ani si vor sa-l concedieze fara nici o baza, motivul spun ei este ca sunt prea multi ... (vezi toată discuția)