Am nevoie de sfatul unui avocat. Pe data de 2 februarie fratele meu a plecat de acasa motivand ca pleaca la Bucuresti cu seful lui - mare "smecher" in oras . NU STIM NIMIC de el. seful lui sustine ca nu a plecat nicaieri cu el ba mai mult sustine ca ii lipsesc niste bani. fartemele meu lucra de 2 luni acolo fara forme legale si cu toate acestea i s-a facut pe numele lui un cont..platit de sef, prin care se trimiteau bani la Bucuresti. afacerea domnului se refera la co casa de pariuri sportive si e luata in franciza. am fost la politie, politia sustine ca e dat in urmarire dar pentru ca e major procedurile "ii lega de maini". seful desi sustine ca ii lipsesc banii aia, nu a facut nici o declaratie impotriva lui..motivand ca "e baiat bun"/ intre timp am aflat ca acolo se faceau multe treburi "necurate" ne gandim serios ca daca cei de acolo [Editat - nu are relevanta] i-au putut face ceva, s-au luat poate de la ceva. dat fiind faptul ca seful e mare in oras, se stie de ani buni si cu politia. mentionez ca fratemele meu este o persoana respectata si cunoscuta, a lucrat in mass-media. e clar ca a "intrat" in ceva necurat. sunt 3 sapt de cand nu da un semn. am apelat acum la politia judetean..in ideea ca politia locala e mana in mana cu seful lui. e normal ca politia sa faca doar atat? nu stim incotro sa o apucam.....
mergeti la locul unde lucra , vb cu colegii lui, incercati si unde stiti ca locuia , cineva trebuie sa stie ceva, cu politia sigur o sa dureze mai mult decat trebuie, asta daca se rezolva ceva,
am declarat in mod oficial diapritia..cu dosar, declaratii, poza lui..politia sustine ca e dat disparut pe toata tara...si ne spune acelasi lucru: daca era minor..procedurile erau altele sau daca avea vreo infractiune pe numele sau, dar nu are..seful nu a depus nici o plangere....In ce situatie putem cere sa i se umble in e-mail sau sa i se verifica contul, ori sa ii fie localizat telefonul mobil. sa inceapa o ancheta..de ce s-a deschis acel cont pe numele lui daca el nu avea forma legala de lucru. sa aflam ce rol are seful in toata povestea asta.....
Persoana disparuta
didishka
a plecat din tara,din republica Moldova,acum doua saptamini, am tinut legatura pina pe data de 25.03.15, era la aieroport in danemarca, trecuse inregistrarea ... (vezi toată discuția)