avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Program Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Program Prima Casa

Buna ziua,

va rog sa imi spuneti daca pot aplica la Prima Casa in conditiile de mai jos:
- sotul meu, este trecut pe si contractul de casa din casnicia anterioara
- eu, prin succesiune, detin jumatate de apartament cu mama mea.
- in acest moment, adresa din buletinul meu si a sotului meu, este de la garsoniera in care locuim efectiv, de 36mp.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:40, 22 Februarie 2012
Si garsoniera a cui e ?
Parerea mea e ca nu puteti aplica pt credit prin programul prima casa, una din conditii e sa nu aveti in proprietate o locuinta mai mare de 50 m2 individual sau impreuna cu sotul sau cu alte persoane
garsoniera in care locuim si adresa este in Buletinele noastre, este doar pe numele sotului; Garsoniera are 36 mp.
garsoniera e a sotului, acesta mai are si cota parte la un apartament impreuna cu fosta, dvs aveti o cota dintr-un apartament impreuna ca mama si intrebati daca va incadrati pt programul prima casa ? Eu sunt de parere ca nu. Daca dvs doriti, puteti risca niste bani.. declarati fiecare ce aveti si depuneti cerere...in cel mai rau caz, veti pierde banii pt analiza
dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa kip_as kip_as Buna ziua ,vreau sa fac un credit prima casa dar am unele nelamuriri , eu am un apartament sub 50 m2 deci ma incadrez,dar am un testament in care ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa, chiar daca sotia detine o cota parte la apartament mihaionascu mihaionascu Buna ziua, Dupa cum spune si titlul doresc sa aflu daca este posibil ca sa fac un credit Prima Casa si sa achizitionez apartamentul pe care sotia detine o ... (vezi toată discuția)
Sfat pt cumpararea unui apartament myo myo Buna seara, sunt casatorita cu un barbat care are o fata dintr-o casnicie anterioara ( 20 de ani ) , care locuieste cu maica-sa.eu ,am si eu o fata de 12 ani ... (vezi toată discuția)