avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bani in plus pe card - ce se intampla daca i-am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bani in plus pe card - ce se intampla daca i-am cheltuit?

Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o informatie.
Am card de la BT pentru alocatie iar pe el primesc in fiecare luna 42 lei.Ieri cand am fost sa imi ridic banii am constatat ca am mai mult decat trebuie si anume 462 lei.
Ce ar trebui sa fac?Voi fi anuntat de IPM Cluj sau va ramane povestea cu ''cine greseste, plateste"?Si ce se intampla daca am stricat banii si cum o sa-i returnez daca cumva trebuie?Astept un sfat.Stima si respect
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:06, 21 Februarie 2012
Este imposibil sa nu se descopere eroarea, e chestie de timp.
De asemenea, buna credinta prezumata nu il scuteste pe ''beneficiarul'' erorii de restituirea banilor.

Daca nu veti avea sa restituiti toti banii, cred ca va vor fi retinuti din sumele cu care va fi alimentat contul, pana la stingerea datoriei.
Nu pot afirma cu siguranta ca nu veti plati in plus, insa este putin probabil pentru ca nu ati cerut dvs. acei bani ca sa va fie perceputa dobanda.
Eu zic sa mergeti totusi sa anuntati banca, daca tot i-ati luat fara sa intrebati de unde sunt macar acum sa va dovediti de buna credinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata eronata facuta intr-un cont pe care exista poprire asiguratorie de catre anaf adriana istrate adriana istrate Buna ziua, Din greseala am facut o plata oline la o firma, confundand-o cu alta firma (denumiriele firmelor semanu). Problema este ca firma unde am virat ... (vezi toată discuția)
Suma de bani in cont din eroarea unui functionar bancar ferarri_enzo ferarri_enzo Buna ziua, nu stiu daca sectiunea aleasa pentru problema mea este corect aleasa, am studiat inainte si mi s-a parut ca aici ar fi! Caut un consultant care sa ... (vezi toată discuția)
Sold mai mare pe card lau_25 lau_25 In luna martie am plecat prin demisie de la firma la care am lucrat 3 ani, la sfarsitul lunii martie mi-a fost virat pe card salariul aferent lunii ianuarie si ... (vezi toată discuția)