avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Ajutor ! - blocare indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Ajutor ! - blocare indemnizatie crestere copil

E posibil ca pentru 25 Ron datorie la stat , sa fiu lasata 5 luni fara indemnizatia de crestere al copilului desi in scrisoarea primita mentiona ca daca platesc cat mai repede si fac dovada platii e ok????
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 23:34, 21 Februarie 2012
Este vorba de ultimele reglementari legale...Aceasta a fost vointa legiuitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului edemy edemy azi am primit un pic de la AJPIS [Editat] continind decizia nr [Editat] din 16/02/2012,din dosarul [Editat] cu mentiunea ca din data de 01/02/2012 sotia mea ... (vezi toată discuția)
Avem 2 copii. eu am fost in concediu de crestere copil ... danielaana danielaana Buna ziua! Avem 2 copii. Eu am fost in concediu de crestere copil cu primul, dupa care am avut al doilea copil cand primul avea 1 an si 5 luni. Eu am luat ... (vezi toată discuția)
Problema , am fost in concediu de materninate si nu am suspendat activitatea pfa. ce fac sa scap cu fata curata? thores thores Buna seara, Mai jos va povestesc istoria mea si va rog sa-mi dati o solutie sa scap cit mai \"curat\" posibil. Deci, lucram la o firma si ca sa mai imi ... (vezi toată discuția)