avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restanta banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restanta banca

Buna ziua,

Am o restanta la un credit pt nevoi personale fara ipoteca la banca, si acestia ma ameninta cu executarea silita.Avand in vedere ca nu am nimic in afara de salariu, ce s-ar putea intampla?

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: b21xrd , utilizator 09:09, 22 Februarie 2012
Poate sa instituie poprire pe 1/3 din salariu, daca nu aveti alte bunuri care ar putea fi executate silit.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
Marcel Mihalache, Avocat
Se va proceda la executare silita prin poprire asupra veniturilor pe care le realizati.
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita? adi1985ab adi1985ab Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti. Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca tdy tdy Am si eu o intrebare!!!Am luat 2 credite de la bcr in urma cu 2 ani.Si nu am avut posibilitatea sa le achit.Dosarul de credit a fost trimis catre o firma de ... (vezi toată discuția)
Restanta rata banca ancuta2003 ancuta2003 Am un credit de nevoi personale la RBS si sunt restant 4 luni din 2010 din cauza unor probleme de sanatate dovedite .De atunci platesc luna de luna cate o rata ... (vezi toată discuția)