avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Sechestru Asiguratoriu
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Sechestru Asiguratoriu

Buna ziua,

Celebra firma a d-ului ................a intrat in faliment, si eu in calitate de creditor pagubit vreau sa cer instantei sechestru asiguratoriu, intrebarea mea este daca se mai poate acuma?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: Serghei_B , utilizator 15:44, 22 Februarie 2012
Din punctul meu de vedere nu pentru ca ar fi o masura care v-ar favoriza pe dvs. in detrimentul celorlalti creditori.
Totusi se mai poate cere?
Pe just.ro unul dintre creditori a cerut instantei chiar ieri si vroiam sa-i urmez exemplul.
Puteti sa cereti, nu va opreste nimeni, insa conform art. 36 din legea nr. 85 / 2006 privind procedura insolventei, de la data deschiderii procedurii se suspenda de drept toate actiunile judiciare si extrajudiciare, precum si masurile de executare silita pentru realizarea creantelor asupra debitorului sau bunurilor sale.
Multumesc Lucian, aveam si eu banuiala asta dar nu eram sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discuþie deschisã, pe propunerea mea de completare a art.36., din legea nr.85/2006 viktorV viktorV Faţă de cadrul juridic actual, construit şi consolidat de guvernarea repetitivă Boc, - care favorizează nepermis, furtul de proprietate, solicit ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar al asociatiei asupra unui apartament detinut de o companie in insolventa talexi talexi Buna ziua, In blocul in care locuiesc avem ca restantieri la intretinere cateva apartamente care apartin unei companii aflate in insolventa si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Executare vs faliment Monica H. Monica H. speta e cam asa: in urma admiterii unei somatii de plata, am investit o cu f. executorie si am mers la executor. Intre timp, impotriva firmei debitoare a ... (vezi toată discuția)