avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune intarziata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune intarziata

Exista taxe suplimentare la notar daca nu s-a facut succesiunea in termen de 6 luni? Au trecut 10 ani de la moartea proprietarului. Proprietarul actual este sotia defunctului; aceasta are un fiu (ambii sunt de buna credinta, nu exista nici o disputa cu privire la proprietatea imobilului). Ma intereseaza ce taxe trebuie achitate la notar, avand in vedere ca au trecut 10 ani.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: clara112 , utilizator 20:04, 10 Noiembrie 2008
va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalitati mostenire cocos44 cocos44 Sunt unicul copil al mamei mele care a decedat de curand;mama este proprietara unica a unui apartament. Va rog sa-mi spuneti care sunt formalitatile ... (vezi toată discuția)
Calculul taxei notariale pt mostenire astip astip Am mostenit 5000 de metrii patrati de teren intravilan, de la tatal meu decedat acum 4 luni. E inca teren viran undeva la marginea orasului. Cu titlu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sora mea a murit, iar eu sunt unic mostenitor. cât ... silvia159 silvia159 Buna ziua! Sora mea a murit, iar eu sunt unic mostenitor. Cât timp am scutire la plata impozitului pe apartamentul pe care încă nu am făcut succesiunea. ... (vezi toată discuția)