avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmiterea in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmiterea in revisal

Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele probleme:
Contabilului dintr-o Asociatie de proprietari ii revine in exclusivitate atributia de a opera in revisal?Persoana desemnata de pesedintele asociatiei pentru a opera in revisal poate fii numai contabilul care tine contabilitatea in partida simpla?Aceasta persoana nu trebuie sa aibe si cunostinte de resurse umane? Din cate stiu eu nu tine de contabilitate ci de resurse umane.Contabilul poate fi sanctionat in urma unui control daca nu iregistreaza contractele de munca?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: liliana_balan , utilizator 11:40, 22 Februarie 2012
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri si pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil ilegal pentru angajatii asociatiilor de proprietari? Crina70 Crina70 Buna ziua! Este adevarat ca potrivit noului Cod al muncii nu se mai pot face angajari cu contract civil in Aosociatii de proprietari ?#- (vezi toată discuția)
Impozit indemnizatii aecobob aecobob Buna ziua In cadrul asociatiei de proprietari avem mai multe functii remunerate (presedinte,administrator,cenzor,casier,oameni de serviciu,etc.).Pana acum ... (vezi toată discuția)
Asociatii de propietari - angajari romica_mi romica_mi Care sunt formele de angajare ale personalului din asociatie si ce contributii sociale revin fiecaruia atat asiguratului cat si angajatorului daca: - ... (vezi toată discuția)