avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ

buna ziua. am si eu sa va adresez o intrebare ,la care sper sa primesc raspuns. parintii mei au pus ca casa ipoteca pentru un credit facut pe numele fratelui meu,iar acum vor sa divorteze,as dorii sa stiu daca se poate sa faca partaj asupra apartamentului? mentionez ca au semnat impreuna ipoteca si creditul inca nu s-a terminat de achitat. va multumesc anticipat

[editat scris cu majuscule]
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:29, 22 Februarie 2012
Nu are sens sa faca partaj acum cat apartametul e sub ipoteca. Daca acel credit nu se va plati, acest imobil va fi executat silit, indiferent cine va fi proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit in franci elvetieni nepartajat, amenintare de executare imobiliara victor77 victor77 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la urmatoarea problema: sunt divortat de curand si am impreuna cu fosta sotie un credit in franci ... (vezi toată discuția)
Divort cu intelegere, credit ipotecar AdrianaM AdrianaM Buna seara, am o intrebare, in ce masura poate o persoana care divorteaza si care a achizitionat un apartament in perioada casatoriei cu un credit ipotecar sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)