avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... DARI CATRE STAT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

DARI CATRE STAT

sunt PFA la un proiect cu fonduri europene-masura 141- ;stiu ca profiturile sunt neimpozabile si nu se plateste impozit.Alte dari catre stat se platesc ?De ex. sanatate , somaj , etc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:08, 24 Februarie 2012
Mergeti la casa de sanatate de care apartineti pentru a completa declaratie cu venitul obtinut si a va calcula contributia.
Contributie la somaj nu platiti.
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa masura 141 pt apicultura cod caen 0149 Mariralu Mariralu Buna ziua ! Anul trecut am reusit sa imi deschid PFA apicultura si sa obtin fonduri europene nerambursabile , masura 141, as dori sa stiu daca: 1. ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru fonduri europene in agricultura? AdinaMC AdinaMC Buna, am un PFA infiintat pentru masura 141 pentru fonduri europene in agricultura. Anul trecut(2011) in februarie a intrat prima transa de bani (6000 ron) eu ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa valentin.ropota valentin.ropota In situatia in care pfa este angajat la stat si are retineri din salariu la sanatate si pensie trebuie sa mai plateasca ceva la CASS si CAS ca si PFA fara ... (vezi toată discuția)