avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girant pentru un imprumut la CAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girant pentru un imprumut la CAR

Am girat pe cineva pentru un imprumut la CAR acum 17 ani cel putin . Beneficiarul imprumutului, un fost coleg de serviciu, a iesit la pensie si e de negasit. Contabila de la CAR m-a anuntat ca sunt buna de plata . Dupa atatia ani , e corect sa platesc eu ? De ce nu au incercat sa-l gaseasca? cum este legal?
Cel mai recent răspuns: dana chifa , utilizator 13:00, 23 Februarie 2012
daca a trecut o perioada mai mare de 3 ani de cand titularul nu a platit, nu va mai pot obliga sa platiti in locul lui.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bancile d_benone d_benone In anul 2006 am girat un coleg de serviciu cu apartamentul meu la o banca in euro si cu un umprumut in lei (pe numele meu dar banii tot la fostul coleg au ... (vezi toată discuția)
Girant car - ce pot face? ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua. Anul trecut am girat un coleg de serviciu, pentru un CAR. Colegul, binevoitor, nu a mai achitat ratele din Ianuarie 2014. Am fost sunat ieri, in ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma..nu stiu cum sa procedez lauretta lauretta mama mea acum 2 ani a girat o persoana (prietena in acel timp) pentru un imprumut la CAR,aceasta persoana dupa un anumit timp nu a mai vrut sa plateasca restul ... (vezi toată discuția)