avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz de incredere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz de incredere?

buna , problema mea este urmatoarea : vitorului meu cumnat i-a fost data o masina mica de catre o persoana , el nu poseda permis de onducere si persoana in cauza stia lucrul acesta, el fiind mai prostovan a reusit sa derapeze si sa produca pagube de 1700 de euro la masina . problma se pune astfel :persoana respectiva a venit la el sa ii dea bani pentru reparatie nedorind sa faca reparatia pe casco masini ,el nu a platit bani care ia cerut si persoana respectiva a facut plangere la politie spunand ca ea stiia ca are permis de conducere . ce se poate intampla in cel mai rau caz? va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: masterguni , utilizator 19:17, 22 Februarie 2012
Nu este în niciun caz abuz de încredere.

Pe de altă parte, nu i s-a deschis dosar penal pentru conducere fără permis ?

Persoana care i-a dat maşina este la rândul ei vinovată de săvârşirea unei infracţiuni, în cadrul cercetărilor se vor administra probe pentru a se stabili dacă ştia sau nu de faptul că nu are permis cumnatul D-vs.

deocamdata nu a fost citat sau ia fost adus la cunostinta ca ar fi cercetat penal pt condcere fara permis. poate a fost doar o cacealma ca a facut plaangere la politie pt ca din cate stiu eu nu ai voie sa dai masina la cineva fara permis o sa revin cu mai multe detali daca o sa stiu. va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins fara permis de conducere ContSters427399 ContSters427399 Buna ziua . Am fost prins fara permis de condcere si doar i-am dat as-l si CNP-ul dar u am fost retinut . Ce pot pati ? (vezi toată discuția)
Am dat masina la cineva care nu are permis auto dar nam stiut si lo prins politia kingkahn kingkahn buna ziua..am si eu o intrebare..am dat masina la un prieten care nu are permis auto..dar eu nu stiam ca nu mio zis.. si lo oprit politia dupa ce a fost ... (vezi toată discuția)
Ajutor solutionare accident provocat de persoana fara permis valib1981 valib1981 buna seara astazi de dimineata ( ora 07) in timp ce imi beam cafeaua aud pe strada un zgomot ies pe geam sa vad (geamul da in strada) si vad o persoana care ... (vezi toată discuția)