avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu administratora blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu administratora blocului

Am o problema cu administratoarea. Luna trecuta (cand nu am fost constiente de drepturile noastre) am "intarziat" cu cheltuielile, asa am crezut noi, insa in luna aceasta, am citit si m-am informat ca am dreptul ca in 20 de zile sa platesc cheltuielile si nu in 2 zile cum doreste administratoarea S.B. . Colega mea de garsoniera a fost la dansa sa plateasca cheltuielile luna trecuta, administratoarea S.B. i-a spus in gluma ca o strange de gat (acest fapt nefiind confirmat si de colega mea) pe langa acest "strans de gat" a vorbit foarte urat cu ea, a mai pus 40 de lei la cheltuieli pentru ca s-a spart o teava si normal reparatiile costa, insa dansa nu ne-a adus la cunostinta ca nu e datoria noastra sa platim reparatiile pe bloc, aceasta atributie o detine proprietarul. Luna aceasta am fost eu sa platesc cheltuielile si i-am adus la cunostinta drepturile mele, si am intrebat-o de ce a vorbit asa cu colega mea, dansa a spus ca a fost in gluma, iar eu i-am spus ca colega mea nu a confirmat acest lucru. I-am mai spus ca avem dreptul ca sa platim cheltuielile in termen de 20 de zile (termen pe care nu l-am depasit niciodata) in momentul acela doamna S.B. mi-a dat banii inapoi, mi-a spus "iesi afara din casa si hai dupa 20 de zile sa platesti". Sunt in situatia in care nu mai stiu ce sa fac asa ca cer ajutorul Dumneavoastra.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
roxanabratescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: roxanabratescu , utilizator 13:42, 25 Februarie 2012
pai am platit in termen de 20 de zile pentru ca banii nu cad din cer si poate nu pot sa platesc in data in care vrea dansa, si in primul rand nu am fost obisnuita cu asa ceva deoarece in orasul in care stau eu, fiecare isi plateste individual toate cheltuielile si ma refer la faptul ca vin facturile in posta pe persoana si stiu ce se intampla cu banii mei iar la administrator platim intretinerea pe bloc etc (maruntisuri) Relatiile s-au stricat din moment ce i-am adus la cunostinta anumite lucruri, nu i-a convenit ce i-am spus (si NU am jignit-o) m-a scos afara din casa si mi-a spus "hai peste 20 de zile sa platesti", ea fiind obligata sa imi ia banii. {EDIT]
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati intretinere SicaD SicaD Buna ziua, Sunt in situatia in care am cerut asociatiei de proprietari sa-mi explice cum se calculeaza penalitatile de intarziere. Eu consider ca nu sunt in ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere - cand e legal sa fii dat in judecata? evascu evascu dupa cat timp de neplata a intretinerii ,sau , la ce suma neplatita administratia blocului are dreptul legal sa dea in judecata locatarii?exista o lege in ... (vezi toată discuția)
Restituire fond rulment doinagherasim doinagherasim Am facut cerere de restituire fond rulment,cu obligatie in scris,ca in termen de 5 zile de la data afisarii listei de plata,sa platesc contributia la ... (vezi toată discuția)