Buna ziua
Va scriu cu o intrebare pt a elucida misterul asta. Eu am contul bocat la firma pt neplata datoriilor la stat. Am reusit sa platesc jumatate, dar restul il voi putea achita abia in aprilie. Am inteles de la cineva ca se paote cere o negociere (sau esalonare???) a datoriilor pe o anumita perioada de timp, astfel conturile ti-i se deblocheaza si iti da voie sa lucrezi 100% la capacitate maxima. Am vb cu contabila mea si ea mi-a spus ca nu a auzit de asa ceva si sa ii dau mura in gura sa mearga la finante sa intrebe... Deci dupa cum v-ati dat seama, v-as ruga frumos sa imi spune-ti daca exista asa o lege...miram-as. Sau stiti alte solutii pt a se putea debloca conturile mai repede? Va multumesc frumos
esalonarile se fac numai in baza unor acte normative speciale si intotdeauna se cer garantii ce trebuie puse la dispozitia fiscului.
dar puteti achita datoriile abia in aprilie, nu va grabeste nimeni, cu exceptia penalizarilor si dobinzilor de intirziere.
Deci sa inteleleg ca esalonariile se acorda f greu. Garantii as avea. Dar daca ti-i se acorda esalonare, ti-i se deblocheaza conturile? In ce consta esalonarea respectiva?
Daca nu gasesc nici o solutie sa deblochez conturile cat de repede posibil, e posibil sa pierd unele contracte cu unele firme care platesc doar prin banca si astfel nu as avea din ce sa imi platesc angajatii si cheltuilelile. cred ca cel mai simplu ar fii sa imi deschid o noua firma si sa lucrez pe ea pana ce imi platesc datoriile la cealalta firma, nu? Va multumesc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Negocieri cu banca
oltul
daca sunt executat silit si contul este blocat nu pot sa negociez cu banca sa deblocheze contul...? in nici un caz? numai dupa achitarea integrala? (nu s ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala
tig
Buna ziua,
Doresc sa aflu totul despre Legea Amnistiei Fiscale.
Este sau nu este in vigoare.
Are sau nu are norme de aplicare.
Am un caz personal ... (vezi toată discuția)
Salariu
cosmino70
buna ziua
lucrez intr-o firma al carei patron este retinut de cateva zile...
nu am primit salariu si ni sa comunicat ca sunt blocate conturile si nu pot sa ... (vezi toată discuția)