avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am nevoie de un raspuns referitor la plata prin casa a ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am nevoie de un raspuns referitor la plata prin casa a unui furnizor

ce se poate intampla daca firma la care lucrez a inregistrat mai multe facturi in aceeasi zi de la acelasi furnizor.fiecare factura are si chitanta iar suma fiecarei facturi e de 5000 ron.iar furnizorul se afla deja in viroul celor de la finante.va multumesc
Cel mai recent răspuns: tu 22 tu , utilizator 23:58, 11 Noiembrie 2008
Daca furnizorul a taiat deja chitante, nu are decat sa si le anuleze, pentru ca dvs mai mult de 10.000 de lei pe zi nu puteti face plati in numerar. Eventual platiti doua facturi in numerar si ce depaseste 10.000 de lei platiti prin banca.
ioana b a scris:

ce se poate intampla daca firma la care lucrez a inregistrat mai multe facturi in aceeasi zi de la acelasi furnizor.fiecare factura are si chitanta iar suma fiecarei facturi e de 5000 ron.iar furnizorul se afla deja in viroul celor de la finante.va multumesc

Platiti amenda conform OG 16/ 1996

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitante gabriolet gabriolet Am facturat catre o scoala la data de17.06,suma de 10830 lei. Pe 22.06. am taiat o chitanta si am primit numerar 3000 lei, iar pe 23.06 cu alta chitanta am ... (vezi toată discuția)
Incasare facturi georgetag georgetag as dori sa stiu exact care este modul de incasare a unei facturi.....prin casierie o factura cu valoare de pana la 5000 ron se poate incasa prin casierie ... (vezi toată discuția)
Plata unei facturi de catre o persoana fizica in numele unei persoane juridice manfree manfree Situatie atipica...unui SRL i-a fost emisa o factura in valoare de 20 000 RON, suma ce trebuie platita urgent. Cum suma depaseste 5000 RON, nu se poate plati ... (vezi toată discuția)