avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati intretinere

am datorii la intretinere si de la 1 martie ne intrerupe furnizarea apei potabile.Administratorul nu vrea sa ne dea la maina hartie decat daca achitam toate datoriile la intretinere cu penalitati,cei de la apa vor la mana doar datoria catre apa sa fie platita . Ce este de facut? Mai este valabila legea 175/16.07.2010? eu imi achit datoria dar nu am posibilitati sa achit si penalitatile,este posibil sa stam fara apa calda si fara apa potabila la un apartam de 27 m2 Ne imbolnavim cu totii ,avem copii mici,nu vom avea apa la baie,este inuman. Va rog sa imi dati un raspuns cu penalitatile daca mai este legea. multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:56, 24 Februarie 2012
danutza_diana a scris:

Administratorul nu vrea sa ne dea la maina hartie decat daca achitam toate datoriile la intretinere cu penalitati,cei de la apa vor la mana doar datoria catre apa sa fie platita . Ce este de facut?
Administratorul are dreptate. Dar puteti sa incecati sa vorbiti si cu presedintele. Sa faceti o esalonare a datoriilor printr-un angajament scris. Achiatati acum o parte din debite si pe baza angajamentului luat incercati sa obtineti o amanare a intreruperii apei de catre furnizor, pana la urmatoarea plata prevazuta in esalonare. Daca or sa vada ca va tineti de cuvant, va vor da apa in continuare.
este posibil sa stam fara apa calda si fara apa potabila la un apartam de 27 m2 Ne imbolnavim cu totii ,avem copii mici,nu vom avea apa la baie,este inuman.

Este posibil, asa cum o sa vedeti ca se intampla daca nu platiti sau daca nu ajungeti la o esalonare. Daca nu va opreste acum apa dumneavoastra, peste o luna nu vor mai plati nici celalti vecini iar furnizorul va opri apa tuturor. Si vecinii dv se pot imbolnavi, pota vaea copii mici, nu vor avea apa la baie si cred ca va fi mai "inuman" sa ramana un bloc intreg fara apa.
Incercati sa platiti si/sau sa esalonati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare furnizare apa luis29 luis29 Operatorul care distribuie apa in oras a luat masura de a opri furnizarea la o asociatie de propietari pentru neachitarea facturilor. Legat de asceasta ... (vezi toată discuția)
Debranșare apa calda si rece NycoAlina NycoAlina Buna seara! Va rog frumos sa imi Spune-ți daca asociația de proprietari si președintele au dreptul sa oprească apa calda si rece fără a intra in ... (vezi toată discuția)
Proces al proprietarului cu furnizorul luminutza luminutza Buna ziua tuturor! Conform unei sentinte civile, definitiva si irevocabila a furnizorului local de apa si caldura, suma X - aferenta unei perioade ... (vezi toată discuția)